Allmänt

Som ni nog har märkt så har jag inte bloggat så mycket under den senaste veckan. Anledningen är den att jag har alldeles för mycket i huvudet och hinner inte med att blogga! Jag har börjat på gymnasiet och det är ganska tröttsamt mentalt sätt. Därför har jag inte heller haft någon inspiration, vilket man typ måste ha annars är det inte så roligt att blogga. Så fort jag är 'back on track' så kommer jag att börja igen :) har ju trotsallt en hel del bloggideer kvar som jag måste få ner och se kommer jag nog att komma på fler. Ska även fixa lite grejer på bloggen då det är en del grejer som ska läggas till, vi har ju ingen info om oss osv...
Jag har ju inte heller någon häst att rida förtillfället, vilket mer eller mindre gör mig galen och okoncentrerad. 
 
Så det är ett par saker jag måste få iordning innan jag börjar blogga igen! Förhoppningsvis tar inte inte så lång tid men jag kommer tillbaka så snart som möjligt! :) Ni får stå ut med Annie och Rebecka (vart hon nu är) så länge ;)
 
/Anique 
 
PS. Texten kan vara knäppt skriven men det beror på att jag har skrivit detta på Ipaden och den blir lite konstig ibland så orden kan sitta ihop lite här och var ;) DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback