Det blir aldrig...

riktigt som man tänkt sig....
 
Idag hade jag tänkt att ägna dagen åt att delvis städa rummet och delvis vara i stallet. När jag är i stallet och har ridit klart så ringer de från jobbet och frågar om jag kan jobba natt...>.< Jag gick upp ganska tidigt i morse för att börja städa och sedan hade jag tänkt boka tid hos frisören...
 
Jaha du blev inte så mkt med det. Frisören hade stängt ochdet blev inte så mycket städat heller. Åkte i alla fall till stallet sedan och fixade. Skulle egentligen ha kvällfodrat våra hästar men världens snällaste Carro, inte Carro Carro men en annan Carro skulle ändå fodra kväll på ridskolan så då skulle hon ge våra också! Såååå snällt att jag slapp vara i stallet till halv 8 och sedan åka hem och fixa snabbt. Börjar ju jobba 21 liksom! Nu har jag bara tagit det lugnt ett tag för att orka med 10h jobb.
 
Sköterskan som ringde sade att det var lite patienter och att det antagligen skulle bli lugnt... Joho du MY ASS lovar att det kommer bli katastrof eller nåt >.<.
 
Aja pengar är pengar och jag menar så hemskt är det inte att jobba natt, det är ganska mysigt. Speciellt när det är lite lugnt och man sitter och löser korsord eller ser på teve och någon ringer lite då och då!
 
Hursomhelst så red jag idag. Red lite Á la G! Dvs. utan träns. Flinta var awesome! Det går att göra halt och jag hoppade en hel bana idag! Har aldrig hoppat mer än ett hinder förut med honom. Nu låg hindrena i fråga på kanske 30-40cm och banan var 6 hinder. (Högsta jag hoppat á la G är la 70 ungefär). Vi travhoppade mest men han hoppade även delar av banan i galopp (på eget initiativ). Nästa gång så tror jag att jag ska pröva att hoppa hela banan i galopp!
 
Red även runt galoppbanan i grimma och grimskaft (dvs. jag ledde mig själv på hästryggen i princip) När vi kom till terrängbanan blev jag såååå sugen så vi tog ett par skutt där med. DET gillade Flinta! :D
 
Nåväl, dags att börja tänka på refrängen (välj någon ni tycker om. Själv har jag nynnat på Renegade hela dagen men tänkte ta Bad attitude nu istället)
 
Every hero was once, every villain was once
just a boy with a bad attitude...
 
Rååååkade bara klicka hem ytterligare en skiva hehe, skivan men min favvolåt ever "the good catches up" Omslaget var minsagt riktigt nice också!!!
 

Hur som haver nu ska jag förberede mig för jobbet. Får ta med ett skrivblock eller nåt och trixa ihop någon rolig text. Syyynd att man inte har internet på mobilen  och sådant där!
 
Bilder får ni vänta på för hela grejen laggar ^^
 
// Annie
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback