Droppen

....som fick bägaren att rinna över.
 
Det är nästan skrattretande samtidigt som det gör mig riktigt förbannad. Intressant att den enda personen som det överhuvudtaget går att resonera med och som är villig att ens lyssna inte ens är myndig... Holy guacamole vart är världen på väg?
 
Är i alla fall tyvärr tillbaka från Horla, och där har jag och Flinta haft det alldeles underbart, men all good things must come to an end. Nu har vi landat, eller kraschat skulle man kankse kunna säga, på Nygård igen men här stannar vi inte länge! Om mindre än två månader flyttar Flinta till sitt nya ställe där han förhoppningsvis ska trivas!
 
Förhoppningsvis trivs jag också där. Jag känner ju i alla fall två stycken där och de andra som jag träffat verkar trevliga och hon som har stallet verkar helschysst! Vi får väl se...
 
Flinta i princip lastade sig själv när vi skulle hem, han tyckte väl det skulle bli skönt att komma tillbaka och få stå inne på natten igen och sånt som han är van vid, inte för att han inte har trivts i Horla men borta bra, hemma bäst... Han vet inte vad som väntar, ett nytt fiiiint hem och kanske en liten hagkompis...
 
Det är sinnessjukt att jag börjar gråta av den sista meningen jag skrev, jag tänker på lille Yellow och kan inte låta bli. Dom var ett sånt fint par, store och lille gul. Vet att det finns väldigt många som saknar den lille fina gudasnälla ponnyn däribland jag.
 
Hursom helst finns det en annan fånghäst däruppe i det nya stallet och ägarinnan föreslog typ på en gång att de kanske kunde gå ihop! Det låter som en plan tycker jag, eller som Klara skulle ha sagt, ett helikopter!
 
I Horla har vi i alla fall badat med hästarna! Gött med ett ställe man kan göra det på! Hästarna simmade och Flinta stegrade också men han tyckte nog det var skönt, det var sinnesjukt varmt i vattnet så vi badade med kläderna på och hade en allmänt astrevlig dag!
 
Idag innan hemgång så red jag i min medeltidsklänning och mantel i mitt älskade Yxnås och det var också allmänt asmysigt! Lånade Klaras barbackagjord då och när vi badade red vi givetvis barbacka!
 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ju lovat att vänta tills jag flyttat innan jag förklarar/berättar allt som hänt, så tills dess får ni nöja er med mina kryptiska inlägg! Ni (alla säkert 1 läsare som vi har) överlever nog. Slänger upp lite bilder senare!
 
Sist men inte minst, jag verkligen älskar min underbara pålle! Han är inte någon gosig häst direkt men han måste märka när jag är ledsen/upprörd för då får jag minsann gosa precis så mycket som jag vill med honom! Sötpojk är vad han är. <3
 
Juste ja i morgon ska jag och Carro fixa höö till våra pållar! Jag började nästan gråta när jag var tvungen att ge Flinta av ridskolans pisshösilage. Det var (som jag skrev till Becca) så mögligt att inte ens mögeltvätt hade hjälpt...Hoppas bara inte han får fång och döör....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback