Glad Tjej!

Är egentligen jättetrött. Kvällen på jobbet igår var sååååå jobbig! Var helt slut när jag kom hem och somnade nästan direkt. Vart ungefär lika trött när jag vaknade men jag har inga problem att gå upp när jag vet att jag ska till stallet! Så jag har varit och fixat åt lille killen. Han verkade helnöjd med att gå i hagen och plocka med lite gräs. Skönt det. Han verkar inte ha så ont av flugor och sådant heller nu när han går naken.
 
Har verkligen inte lust att slänga på honom ett täcke liksom när det är såhär varmt!
 
Idag gör jag min sista dag på sommarvikariatet. Ska bli skönt, samtidigt som det delvis har varit ganska roligt att jobba där. Vissa människor tycker jag mycket om att arbeta med. Sedan finns det ju dem man helst slipper men så är det på alla arbetsplatser antar jag. Igår hade jag i alla fall turen att få jobba med trevliga människor :)
 
Eftersom det är sista dagen på jobbet så har jag bakat muffins och håller på att göra kladdkaka också!
 
Är glad för att det är sista dagen idag på jobbet (samtidigt som det är lite tråkigt)
För att jag ska klippa mig snart! (hehe har inte bokat tid än men tänkte gå dit i morgon!) Ska bli skoj med frisyr. Får se om det kan bli som jag vill. Får ta och färga om det också!
Är glad för att flytten till nytt stall närmar sig! ÄÄÄÄÄNTLIGEN!

Jag har beställt 3 CDskivor med världens bästa Gowan samt en live concert DVD med STYX! (kommer visserligen dröja apalänge innan jag får dem eftersom jag måste beställa dem från USA men i alla fall!
 
Sedan så fixade jag min gamla CD-spelare i morse, dammade av den och den fungerar! Fick den när jag var typ 10 eller nåt! Så nu ska här spelas musik (ljudet på den är mkt bättre än på min dator) på hög volym. Haha är lite trött på att inte kunna "överrösta" mammas countrymusik.
 
Kom i morse på att jag har några skivor med Meatloaf! Så jag får spela dem så länge!
 
Just nu så lyssnar jag på en gammal Michael Crawford skiva som jag satte i för att testa spelaren. Gillade honom mkt förut. Det var den enda skivan jag orkade rota fram i kartongerna. Nu när jag är "ledig" så ska jag försöka fixa ordning "rummet" lite grann. Har ju ett coolt skrivbord. Ska placera ut spelaren och CD-skivorna mm!
 
En annan sak som gjorde mig sådär glad var att äta kladdkakesmet från slickepotten mohaha som vi gjorde när vi var små och mamma bakade!
 
Oj oj oj nu blev det visst ett ganska långt inlägg men aja !
 
Bara för att jag är så snäll bjuder jag på en bild när jag rider en annan häst än Flinta. Detta är fiina Rambo!
 
Tror detta är förra sommaren/hösten :):)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback