Gott och blandat

Just det ja, jag höll ju på att blogga...
 
Blev lite "caught up" i YT igen. Blir mycket musik såhär på kvällen. Det behövs kan jag säga.
Dagen har varit upp och ner, mest ner då givetvis. Hade ingen lust alls att gå och jobba när klockan ringde kl 06, inte för att jag var direkt trött men i alla fall.
Dagen på jobbet var skit, det var en sådan dag när inget gick alls och så fick jag jobba med en person som är den enda som jag verkligen inte tål. Det var en sådan dag när man mentalt inte orkar göra något alls, jag orkar inte tänka, orkar inte ta några egna initiativ och med tanke på hur dålig jag är på det i vanliga fall så gjorde väl inte det saken bättre.
 
Flexade i alla fall ut dryga 50 minuter tidigare! Skönt det så hann jag med 15.10 bussen till stallet.
Hade på mig mitt ryggstöd hela dagen på jobbet (och givetvis mina knäskydd.). Kan säga att jag i princip minte kunde gå efter jag tagit av dem. Men det var i alla fall gött att överleva utan att behöva proppa i sig megamycket tabletter!
 
Hur som helst det var ju efter en veckas semester dags att ta itu med lite dressyr för Flintas del. Hade ingen större lust och jag var tvungen att sätta på mig ryggstödet igen för att ens kunna rykta honom. Dessutom så blev jag ju påmind om att han fått skav av sadelgjorden (ett litet bara men i alla fall) så då var det ju bara att rida barbacka. Ni kan ju tänka er ungefär hur glad jag blev då med tanke på vad som jag trodde väntade. Det hade återigen gått ca. 2 veckor sen förra dressyrpasset och jag förväntade mig en kamp på liv och död. Dessutom trodde jag han skulle vara lite seg osv efter veckan i Horla.
 
Flinta var jättepigg och i början ville han inte skritta men på långa tyglar gick det men så fort jag kortade dem ville han springa så efter ett par varv på långa så fick det helt enkelt bli lite travarbete då orden "sakta av" inte fanns i Flintas vokabulär just då. Iofs är det ju kul att han är framåt även på "dressyrbanan". Men det som verkligen förvånade mig mest var att han inte alls var särskillt hård i munnen och att han verkligen var arbetsvillig. Han  kanske går bäst om han får chilla och gå ett dressyrpass varannan vecka haha.
 
Nä men han var jättefin, red i 40-45 minuter i manegen, barbacka då (men Flinta är en soffa att sitta på så det var ju lugnt). Det blev mycket travarbete med enstaka inslag av galopp och han fick ett mycket trevligt tempo, ökade och samlade lite. Annars var det inte något komplicerat så. Men jag hade lätt kunnat rida i 100år när han går så, han är verkligen trevlig att rida då! Sen är det skönt att slippa bli utslängd ur manegen så fort lektionerna börjar, jag fick rida klart innan jag gick ut och skrittade av.
 
Det var en nöjd häst som fick betfor och nytt strö i boxen. Han har verkligen genomgått en personlighetsförändring denna sommaren. Han är supersnäll och jättegosig :)
 
Nu får jag väl se till att laga lite mat, i morgon blir det jobb igen 07-15.30 blöööööh!
 
Lyssnade precis på en ny underbar låt som heter "Guns and God" Awesome!
 
Nåväl
 
over and out
'
'
'
V
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback