I'm only me

Jag är jävligt smart åså när jag sitter och kollar på YT-klipp med Styx när jag egentligen verkligen borde sova. Men jag hittade ett väldigt grymt klipp som jag var tvungen att kolla på två gånger osv. Sen massa väldigt bra musikvideos och sånt där. Jag ska ju upp och jobba i morgon ju...
 
Heeelt plötsligt sitter jag och lyssnar på intervjuer, fyyyyy! Jag kommer ju vara jätte trött i morgon och så mycket som skall göras. Jag tror visst någon hällde något i min cola för jag blev extremt flummig, är lite sådär totalkär också så det kan ju ha med saken att göra!
 
Nu får jag väl försöka att skärpa mig och komma i säng! Jag får bädda ner mig med lite film så ska jag nog kunna somna och så kan jag ju drömma om mina snygga pöjkar. Syyyyynd bara att jag glömde Hero på Klaras skrivbord :( Hon hade sparat honom till mig ju!
 
God Natt Nu ska jag i alla fall försöka sova ett par timmar innan jag måste till jobbet och just nu känns min rygg nästan normal, jag känner mig nästan normal, fast bara nästan ;)
 
// Annie
 
You've been nothing but an angel every day of your life and now you wonder what it's like to be bad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback