Madame Butterfly

Klockan 16 när jag satt och tittade på OS i hoppning kom mamma ner och sa till mig att det var ridning idag. Fick lite panik då jag först tänkte att jag skulle rida klockan 17, kom dock sedan på att de har splittrat gruppen och att jag skulle rida klockan 18. Var ändå osäker på om det var ridning men efter att jag hade ringt Annie visste jag att det var det. När jag pratade med Annie så sa hon att jag skulle rida Madame. 
 
Innan passet var jag inte jätte motiverad till att rida dressyr på Madame, men samtidigt var jag väldigt glad för att rida igen. Då Madame är rätt stel i dressyren och framför allt ibörjan så var det lite segt i början. Vi ställde inga krav på hästarna de första 25 minutrarna, vilket jag tror var bra. Både för Madame och de andra hästarna men dels för mig. Jag kunde känna på henne lite och se hur hon lyssnade. För några år sedan så red jag Madame en gång och sedan dess har jag inte ridit henne.
 
Vi red på mitten volten för det mesta. I både skritten och traven red vi skänkelvikning, några "kraftiga" steg - för att sedan förstätta på volten och sedan göra samma sak igen. Sedan red vi halvt snett igenom och red skänkelvikning.  Tillslut blev hon mjukare och när jag travade av så gick hon neråt framåt, vilket kändes väldigt bra! Det var skönt att jag fick "tillbaka" något. 
 
 
-Har ingen bild på henne men ska försöka fixa det :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback