Nightmares and dark thoughts

Det får bli en liten kort uppdatering här nu då! Går ju utmärkt för mina två "partners in crime" att skriva... Good job girls!
 
Först måste jag säga att jag blev jätte nöjd när jag klippte mig. Frisören var riktigt bra och dessutom görtrevlig. Så om ni ska klippa er rekomenderar jag Franske Frisören här i stan! Fler bilder kommer när jag orkar fixa till mig lite.
 
Mår inte görbra just nu.
 
Idag har jag varit i stallet X2 för egentligen skulle vi åkt till mormor men det blev inte av. I alla fall kom Klara och Jeanette upp en sväng och de hade med sig hö till Flinta, sååå snälla människor det finns!!
 
Klara fick även assistera mig när jag skulle ge Flinta medicin men det gick bra! Han verkade lite bättre ändå idag. Gick självmant ut ur boxen när den stod öppen och prommenerade in i Igges box. Ibland så undrar jag om inte den hästen kan läsa tankar! Det var precis vad jag hade tänkt, att han skulle stå i Igges box medan jag mockade. Så jag gick och hämtade skottkärran^^
 
Äter och dricker bra gör han också så det är toppen, nu hoppas vi bara att lite positivt tänkande inte får en negativ effekt...
 
Suttit och lyssnat på min nya "favvoritlåt" nää men just nu i alla fall. "Grand Illution" med Styx såklart. Det är bara såååå tråkigt att läsa kommentarer på YT för folk bara bråkar om vem som är bäst Dennis DeYoung eller Lawrence Gowan.. *suck* Jag tycker om bägge två även om jag kanske föredrar Larry för att han enligt mig är en bättre showman. Men båda är duktiga musiker med fantastiska (om än väldigt olika) röster.
 
Sen är Gowan sååå mycket snyggare hehe men det hör inte till saken kanske ;)
 
I övrigt är det snart en vecka sedan jag red sist.. Såå tråkigt. Asså jag kan stå ut med att inte rida på en vecka om Flinta t.ex. vilar för då vet jag att jag får rida sen men nu kommer det att dröja jätte jätte länge innan jag kan rida igen. Det mest tragiska är ju att han kommer att tappa alla muskler och jag kommer att få börja om från så gott som ruta 0. Okay inte lika mycket 0 som när jag köpte honom men i alla fall!
 
Som sagt annars kan jag stå ut med att inte rida, men att inte ens kunna ta ut och prommenera honom är trååkigt! Men jag är glad att han lever!
 
Saknar den lilla fina gula ponnyn också! Stackars liten!
 
 
Som tur är så har han det bra nu i alla fall!
 
Glada Matvrak!
 
 
Du tog mig dit där drömmar bor
 
Vet att det är måååånga mer som saknar lille ponnyplutten! Han var ganska omtyckt på ridskolan. Men jag kan inte låta bli att se honom som den han var i våras och den han blev under sommaren...
 
A spark was lit and something started
but ended the day we parted
 
Aja när jag är såhär trött kan det bli gaanska mycket crap i mina inlägg och jag kan råka "förskriva" mig ^^
Nej men det är en sinnessjuk värld vi lever i tyvärr!
 
Bäst att sluta nu tror jag
 
over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback