OMG OMG OMG!!!!!!

Kollade just på DVDn med Styx & CYO (Contemporary Youth Orchestra). Mhm yeah yeah yeah! Styx know how to rock 'n roll and backed up by CYO they make magic!!
 
Det var lite som att försvinna in i en annan värld ett tag och snacka om att det behövdes. Jag är sååå trött på alla dryga människor som finns i denna värld!!!
 
Busschaufförsjävel som stirrar på mig och sedan bara kör rakt förbi utan att stanna! Fuck him!! Och sedan de gamla vanliga Yesflaskorna som är som dom är men dom slipper man ju snart i alla fall
 
You know what they say right?
 
 
Gotta love this picture!
 
Red ett dressyrpass på Flinta idag som inte var riktigt lika välvilligt inställd till att arbeta men skam den som ger sig och jag är den envisaste av oss två. Han var riktigt trevlig när han släppte igenom och även galoppen var fin samt övergångarna från galopp till trav även om han blev aningens lång ibland. Blev som vanligt inte så mycket galopp utan mest trav och skritt. Som vanligt då barbacka! När Flinta väl är sådär trevlig så skulle jag kunna rida hur länge som helst men det blev inte mer än kanske 50 minuter i alla fall och sedan var gubben trött! Men fasiken vad han arbetade på :D
 
Sedan kom Elouise upp till stallet och hälsade på! Det var riktigt trevligt! Alltid kul att återse TREVLIGA människor!
 
Nu är det nog dags att laga lite mat så att jag har något att ta med till jobbet i morgon.. Sedan blir det film av något slag! 
 
// Annie
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback