Rockin' on

Mhm yeah yeah yeah!
 
I'm totally mental & happy about it!
 
Idag har jag varit såååå glad! Vet inte varifrån denna glädje först uppenbarade sig men den kom när jag vandrade genom stationshuset med "a criminal mind" i hörlurarna. Vet inte om det var själva låten (den är iofs. awesome) eller själva stunden bara! Men glädjen höll i sig hela dagen. Egenligen var det mest själva texten "Some people struggle daily, they struggle with their consience till the end. I have no guilt to haunt me, I feel no wrong intent," Som fastnade på hjärnan för att den är sooo true, eller det var det som fick mig att börja le som en "madman"
 
Sedan fick jag reda på att Kristin dissar Nygård och flyttar till samma stall som jag!!!! Då var lyckan total!! Hehe skadeglad is tha word också kan man säga!
 
Red ett dressyrpass på en seg och lat och trött häst och det gick jättedåligt men det gör inget. Flinta var ganska positiv i alla fall. Alltid något och hursom helst var jag för glad för att ens bry mig om det gick dåligt, vet att det är för att han inte får sitt seniormix i alla fall, ska beställa!
 
Hela dagen gick jag sedan runt i stallet och sjöng på "Blue collar man" och "Too much time on my hands" Hoppade runt och klappade i händerna också. Sååå lycklig över att jag snart flyttar osv. I princip lekte med allt och alla, flummade med min häst och alla som var i närheten!
 
Inget kan ju ändå toppa "Le grand finale" Jag hoppar runt och dansar som en tok till "(You're a) Strange Animal" Tur att ingen såg mig ;) Folk undrade nog vilket mentalsjukhus jag var på rymmen ifrån!
 
Ska jobba i morgon och pga. all hoppning och allt som jag sysslat med så dör min rygg! Det är inte bra att vara glad när man har ont i ryggen !
 
 
Lilla fina hästen! Lite mukkler har han minsann fått! Hehe "stackars vanvårdade häst, med den långa manen"
 
Ja du min häst är det bra synd om va??? ;)
 
// Annie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback