Aktiva klubben!

Orkar varken blogga eller göra något annat när jag jobbar. Det blir typ stallet direkt efter jobbet och sedan sova typ. Sjukt tråkigt liv liksom, eller ja stallet är ju kul förutom att jag alltid är supertrött när jag är där. Sen är jag bara ledig strödagar. Typ en dag då och en dag då. Så man hinner aldrig göra något för den dagen man är ledig går åt till att vila upp sig i princip. Sedan har jag ont i ryggen så jag knarkar typ värktabletter och det mår inte magen direkt bra utav.
 
Men på onsdag är jag i alla fall ledig och då ska jag och mamma eventuellt åka en liten sväng till Hööks. Blir väl trevligt! Annars så har jag tänkt att rida lite dressyr på Flinta idag. mhm, han har inte gått ordentligt på nästan två veckor så det blir nog en liten kamp där. Men förhoppningsvis blir det bättre på onsdag då jag med tänkte rida dressyr på honom. Sedan får han stå tors-söndag för på söndag åker vi till Horla!
 
Skrittar honom även för hand de dagar jag inte rider så han får röra på sig oich han verkar inte ha något emot det!
 
Nej nu måste jag klä på mig och gå till jobbet! Lyssnar lite på musik för att vakna! Ääääälskar Larry Gowan! Just nu heter låtern "Holding this rage".
 
That was about it!
 
Over and out
 
 
// Annie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback