Min blogg

Jag bloggar ju på egen hand vid sidan av också. Här har ni min blogg länkad:
Make A Wish
 
Ta en titt vettja!


Sällskap!

Nej, jag vill ha lite bloggsällskap! Tror ni att jag kan locka till mig Anique hit igen? ;)

Hamnat vilse?

Under gårdagen ska två hästar ha rymt ifrån en hage nere i närheten av Malmö. Hästarna sprang sedan ut på E6:an, i mottrafik. Ingen skadad i alla fall, men lite komiskt var det på något sätt. Det hade jag nog dock inte tyckt om något hade hänt :/Fullärd ryttare?

Alla har väl hört att man inte är en "färdig" ryttare förrän man har ramlat av 100 gånger? Jag har insett att jag aldrig kommer att bli en färdigt ryttare i så fall.
Jag har ridit i lite mer än 6 år nu och ramlat av ungefär tio ggr totalt. Om jag ska ramla av 100 gånger i den här takten så kommer jag inte att vara en färdig ryttare förrän jag fyller typ 75!

Jag tror att jag ska låta bli att tro att det påstående är sant i fortsättningen...
Dessutom så tror jag inte att man KAN bli en fullärd ryttare. Det finns alltid saker att lära sig, grunder, skolor, detaljer och sitsförbättningar och massa andra tips och tricks på olika typer av hästar.
 
Det här var sist jag ramlade av. Mitt under lektionen så får min häst flipp (av fortfarande okänd anledning) och slänger av mig, haha!Tillbaka??

Nu får jag ta mig i kragen!? Funderar på att komma igång med bloggandet igen. Startade en egen blogg nyligen som jag börjat skriva oftare på, men vore roligt att hålla igång denna också. Dock så skriver ju inte Annie här längre och Anique verkar ha glömt bort den här delen utav den virtuella världen.
Och själv slutade jag blogga här för typ två månader sedan av personliga skäl. Ibland blir inte allt som man tänkt sig här i livet! Men nu mår jag i alla fall bättre och är redo att ta nya tag!

Så vad säger ni? Here we go again!
Fortsätter blogga lite här till en början samtidigt som jag driver min egna blogg brevid. Så här har ni tjejen som är redo för en comeback! 

RSS 2.0