Chilipulver---

---- Kan väl vara en bra rubrik.
 
Jag är väldigt trött just nu och sov en stund på eftermiddagen för att komma i kapp mig. Har sovit otroligt dålig det senaste! Och i natt somnade jag kanske halv tre och ändå vaknade jag kl halv sju.
 
Varit i stallet såklart och Flinta var överlycklig att få komma ut. Nu fick han bara vara ute till lunch (fast de kommer ut ca halv sju) för vi får ta det lite försiktigt i början. Det blir ju mycket nytt för honom hela tiden och han är lite trött i huvudet.
 
Hovslagaren skulle försöka komma i helgen och sko honom (Y). Det innebär att jag kanske kan börja rida (skritta) i nästa vecka. Antagligen i slutet eftersom jag vill att det går ett par dagar efter skoning så att jag kan se att han inte bli ömfotad av själva verkningen.
 
Ah, well förhoppningsvis går allt bra. Vi får väl se! Är grymt sugen på att rida på travbanan som finns :-D Men jag kommer säkert att bara skritta i minst en vecka! Säkert mer! Jag tänker ta det väldigt långsamt med själva igång sättningen just på grund av att han är så gammal!
 
 
Glad Häst Ute I Hagen :-)
 
Nu tänkte jag chilla lite och kolla klart på MOONSHOT som jag började kolla på förut :-)
 
over & out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback