FUCK YOU!

 
 
Orkar inte
 
 
Saknar sommaren, Då fanns det hopp om livet. Nu finns ingenting....
 
Bilden är rätt passande ändå, för de är vad som är i mina tankar mycket just nu...
 
One of you is still breathing....
 
Den dagen Flinta försvinner tänker jag sluta med hästar. Egentligen har jag ingen motivation nu heller, men jag sviker inte min bästa vän !
Jag tror inte riktigt folk kan förstå hur mycket en sådan sak kan påverka någon men jag lovar att det kan påverka en hel del.
 
Jag har alltid älskat hästar och allt som har med hästar att göra men nu känns det mer som att där jag bara fann lycka och glädje i hästarna finner jag nu bara sorg och smärta. Mycket beror på det som hänt den senaste tiden såklart. Helst av allt hade jag nog velat lägga ner allt nu och komma bort från hästvärlden ett tag.
 
Men som jag sa, aldrig sviker jag min allra bästa vän. Jag älskar honom över allt annat på denna jorden och hoppas innerligt att jag ska klara av att ta hand om honom (ekonomiskt) tills den dagen han dör.
 
Han är frisk nu och så fort hovslagaren har fixat hans hovar (sen beroende på om han ömmar efter han blivit skodd) så kan jag så smått börja sätta igång honom. Jag gissar att Flinta kommer bli överlycklig. Han är allt bra rastlöst men ska få komma ut i morgon.
 
Även om det nya stallet är väldigt tomt så känns det i alla fall mkt bättre att åka upp dit än det gjorde att åka upp till Nygård det sista.
 
Självklart saknar jag alla kompisar från "det gamla stallet" Det var alltid trevligt att det jämt fanns folk att prata med. Och man var sällan ensam även om jag just nu faktiskt njuter av att vara ensam i stallet. Bara jag & Flinta, det känns rätt på något sätt, för jag kan på något vis kommunicera med honom också. Det är något folk har svårt att förstå men jag och Flinta förstår varandra väldigt bra. Vi har någon sorts band.
 
Det är nog något som retar vissa haha...
 


Världens finaste ponnyhäst <3
 
 
over and out!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback