Hur var det nu med kreativiteten nu då?

Jag har verkligen inte haft något speciellt för mig det sista, vilket gör att jag inte direkt kan skriva inlägg om vad jag gör. Allra minst med hästarna då jag nästan inte varit någonting i stallet senaste tiden, bara tisdagarna senaste veckorna när jag har mina ridlektioner.
Så i alla fall, nu har jag suttit och funderat på vad jag ska skriva om. Och gissa vad, jag kom inte fram till någon tillräckligt bra idé. Min plan för resten av denna sena kväll är att finna min kreativa sida igen... vad det gäller skrift i alla fall.
 
Istället för att ha en skriftligt kreativ sida idag så har jag varit kreativt bildskapande. Tecknat lite hästar i olika stilar, både ralistiska och fantasy-inspirerade. Tänkte lägga upp bilder på dom först, men så insåg jag att jag inte har kameran här. Den ligger i mitt andra rum (skilda föräldrar). Men jaja, kommer säkert upp andra tillfällen att visa lite sånt senare.

Bara för att jag alltid vill ha inlägg med bilder; här har ni en bild som inte ens har med inlägget att göra, men i alla fall. En bild på hästen Pia som hon kallas (heter egentligen Rodwella) som ägs av ridskolan.


 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback